Over VDV Frame

Hallo en welkom op mijn nieuwe website.


Mijn naam is Frank Van Der Voorde, professioneel fotograaf en lesgever met een passie voor natuur-, product- en honden fotografie.

Het begon reeds in mijn kinderjaren te kriebelen om foto’s te maken.  Het werd een fijne hobby, en later ook veel meer. Zo richtte ik eind 2018 mijn bedrijf VDV Frame op. Enkele jaren later werd ik ambassadeur van Benro. Een bedrijf gespecialiseerd in statieven, filters, fototassen en zoveel meer.

Je kan bij ons terecht voor de volgende zaken :

*Product fotografie voor zowel bedrijven als particulieren.

*Bedrijfsfotografie. Uw bedrijf in de kijker / personeelsfoto's / actiefoto's ....

*Diverse foto cursussen van beginner tot gevorderde fotograaf .

*Basiscursussen : Basisbegrippen over de belichtingsdriehoek en je leert volledig  op de manuele stand te werken zodat je nadien ook makkelijk kan instappen op de vele workshops                              

*Gevorderde cursus : Leren werken met filters en lange sluitertijden, compositieleer, gebruik van flitsers zowel in studio als buiten. Fotobewerking en nog vele andere zaken komen aan bod. 
*Macrofotografie / workshops

*Landschapsfotografie / workshops

*Fotoschoot van / met je hond op locatie.

*

*

Wij streven tijdens onze opdrachten steeds samen met de klant naar de perfecte service en werken daarom ook enkel samen met betrouwbare partners. Onze leuze is dan ook " tevreden klanten zijn terugkerende klanten"

Heb je vragen over ons aanbod, prijzen, offertes op maat ? Of heb je een specifieke vraag waarmee we jou kunnen helpen ? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons dan vandaag nog via mail op info@vdv-frame.com , telefonisch op +32 474.84.53.97 of klik gewoon op het contactformulier op de knop onderaan deze pagina.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel.


Frank Van Der Voorde.
Fotograaf / lesgever / reisbegeleider / Benro ambassadeur.


Meer over VDV Frame


Partners Materiaal en ondersteuning

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x